Tom Hagen, un cunoscut magnat norvegian în domeniul energiei, a fost arestat marți, 29 aprilie, în Lorenskog sub acuzația de ucidere a soției sale. Femeia dispăruse de 18 luni.

Norvegia este în stare de șoc, iar presa vorbește despre ”crima secolului”: milionarul Tom Hagen a fost arestat pentru uciderea soției sale, marți, la 8.30, când se afla în drum spre biroul său de la firma Futurum, a dezvăluit ziarul Verdens Gang (VG).

Tom Hagen, avere de 155.000.000 de euro Hagen, care are 70 de ani, este acuzat de uciderea sau complicitate la uciderea soției sale, Anne-Elisabeth, dată dispărută din 31 octombrie 2018. Tom Hagen are o avere estimată de 155.000.000 de euro datorită, în mare parte, pachetului de 70% din acțiuni pe care îl deține în grupul Elkraft, furnizor de energie.

”Suspiciunile împotriva soțului s-au consolidat de-a lungul timpului. În ciuda faptului că Hagen este pus sub acuzare, cazul este încă în curs de anchetă și există încă multe întrebări fără răspuns. Nu am găsit corpul femeii”, a declarat Ida Melbo Øystese, șeful poliției districtului din estul capitalei Oslo.

Citeşte întreaga ştire: Crima secolului în Norvegia: unul dintre cei mai bogați oameni din țară, arestat pentru uciderea soției sale

Lasă un răspuns