Acasă Fashion „Avem suficient săpun?” i-au întrebat copiii norvegieni pe membrii guvernului. Ce au...

„Avem suficient săpun?” i-au întrebat copiii norvegieni pe membrii guvernului. Ce au răspuns premierul și miniștrii

Premierul norvegian Erna Solberg le-a spus copiilor, la aceeași conferință despre coronavirus, că are toată încrederea că va fi descoperit un vaccin împotriva noului tip de coronavirus şi că această maladie ar putea fi una dintre numeroasele boli împotriva cărora sunt vaccinaţi copiii.

-

Norvegia va avea suficiente rezerve de săpun pentru a combate pandemia de coronavirus, a declarat ministrul norvegian pentru Copii şi Familie, Kjell Ingolf Ropstad, la o conferinţă despre COVID-19 special dedicată copiilor, la care adulții nu au avut dreptul să pună întrebări. Printre întrebările puse de copii au fost unele precum „Avem suficient săpun?”, sau „Norvegia va mai rămâne cu vreun ban după pandemie?”, informează Agerpres.

Afirmaţiile membrilor cabinetului norvegian au fost făcute în cadrul celei de-a treia conferinţe organizate de la începutul crizei COVID-19, special pentru copii. O primă astfel de conferinţă a avut loc pe 16 martie, când premierul Solberg le-a spus copiilor că este „OK” să se teamă de pandemie.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

ANUNȚ AJOFM: Norvegia caută lucrători în producția de crabi

Descriere loc munca: Firma este situata in portul de pescuit Hitra care este cel mai mare loc de pescuit crabi bruni din Norvegia, cu...