Cel mai mare fond de investiţii din lume a avut un randament de 34.000 de dolari pentru fiecare dintre locuitorii uni stat european,valoarea totală a fondului fiind echivalentă cu aproximativ 207.000 de dolari pentru fiecare bărbat, femeie şi copil.
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a avut, în 2019, un randament al investiţiilor de 19,9%, ceea ce i-a permis să realizeze câştiguri record de 1.690 miliarde de coroane norvegiene (180,49 miliarde de dolari).

„2019 a fost un an foarte bun pentru fondul suveran de investiţii al Norvegiei. Aceasta este cea mai mare creştere anuală în valoare înregistrată în întreaga istorie a fondului”, a declarat guvernatorul Băncii Centrale a Norvegiei, Oeystein Olsen, potrivit Agerpres.

Potrivit cifrelor oficiale, Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a avut un randament al investiţiilor de aproape 34.000 de dolari pentru fiecare din cei 5,3 milioane de locuitori ai Norvegiei iar în prezent valoarea totală a fondului este echivalentă cu aproximativ 207.000 de dolari pentru fiecare bărbat, femeie şi copil.

mai mult la  adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.