AcasăNorvegiaNorvegia înăspreşte restricţiile pentru Covid-19 şi accelerează vaccinările pentru a limita extinderea...

Norvegia înăspreşte restricţiile pentru Covid-19 şi accelerează vaccinările pentru a limita extinderea variantei Omicron

-

Norvegia va înăspri restricţiile pentru Covid-19 şi va accelera vaccinările pentru a limita extinderea aşteptată a variantei Omicron, a anunţat luni premierul Jonas Gahr Stoere, transmite Reuters, citat de news.ro. Prezentând a patru rundă de măsuri din ultimele două săptămâni, guvernul a anunţat interzicerea servicii alcoolului în baruri şi restaurante, închiderea sălilor de fitness şi a piscinelor pentru majoritatea utilizatorilor şi reguli mai stricte în şcoli, între alte măsuri.

„Nu există nicio îndoială – noua variantă schimbă regulile. De aceea trebuie să acţionăm rapid şi trebuie să acţionăm din nou. Pentru mulţi, acest lucru se va simţi ca o izolare, dacă nu a societăţii, atunci a vieţii lor şi a mijloacelor de existenţă”, a declarat Stoere într-o conferinţă de presă.”

Marea Britanie a înregistrat luni primul deces confirmat public la nivel global din cauza tulpinii Omicron care se răspândeşte rapid.

Noile restricţii ale Norvegiei ar putea pune sub semnul întrebării planul băncii centrale de a majora ratele dobânzilor în cursul acestei săptămâni, potrivit DNB Markets.

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Oslo | Norvegia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura