AcasăNorvegia12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei au...

12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei au întreţinut relaţii intime pe stadion, fără să ştie că sunt filmaţi

-

stadion, însoţiţi de 7 tinere şi au întreţinut relaţii intime inclusiv in vestiar şi pe teren.

Un scandal uriaş a avut loc în aceste zile în Norvegia. 12 jucători de la SK Brann au pătruns noaptea pe stadion şi au organizat o adevărată orgie. Beţi şi însoţiţi de 7 tinere, aceştia au întreţinut relaţii intime inclusiv în vestiar şi pe teren.

12 jucători de la o echipă din prima ligă a norvegiei, relaţii intime pe stadion: ”Aşa ceva n-ar fi trebuit să se întâmple niciodată”

Potrivit The Sun, care citează presa din Norvegia, 12 jucători au petrecut săptămâna trecută după un antrenament. Aceştia au mers într-un club de noapte, unde au consumat alcool în cantităţi exagerate.

Mai târziu, cei 12 jucători ai lui SK Brann – ultimul loc în Norvegia – au mers la stadion însoţiţi de 7 tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani. Aceştia au insistat să-şi lase toată lumea telefoanele la intrarea în stadion, tocmai pentru ca escapada lor să nu fie filmată în vreun fel.

Ceea ce nu au luat ei în calcul a fost că în incinta stadionului se aflau mai multe camere de supraveghere. Acestea au surprins imagini care au provocat apoi un scandal uriaş.

mai mult la   /www.telekomsport.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Oslo | Norvegia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura